Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavendel.



Jag har aldrig virkat något och jag har aldrig sytt påsar.

Mitt hem är inte välstädat och jag har alldeles
för mycket saker på väggarna, som
teckningar.
Helst utan ram fast en del tycker att det ser slarvigt ut.

Jag tycker om att stryka handen över, känna
tiden för länge sen

som små upphöjda minnesöar.

I går sökte jag en tröjja i en garderob jag
glömt att jag hade och under den låg de
gamla kvistarna som förlorat doften.

Jag har nya och jag vet att jag slänger in dem lite här och var.

Man ska vara rädd om sig själv, dofterna och minnena


... ramla på dem då och då.. med handen och ögat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-14 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lavendel
Åhhh!

Dina rader
gör lavendelglader
:-)
2010-09-26

    Max Poisé
vackert med skönhetsinlindad kapsel som bär på på tusen dofter i ständig förändring!
2010-09-16

  aol
verkligen en härlig text, hoppas som hon under mej,
2010-09-14

  Junitvillingen
Men åhhh vilken härligt söt text...wow du, jag läser och bara njuter...hoppas denna hamnar bland Fem uppmärksammade - det är den värd!!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP