Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upptagen

höstfärger genom bilfönstret

på väg på jobb

inser att jag inte haft tid att se

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-15 14:36



Bookmark and Share


  ***Wicke***
När man är inne i svängen märker man knappt att vägen svänger.
2010-09-22

  Ingela Svenson VIP
Men så sorgligt att man inte ser naturens förändringar - vi jobbar för mycket!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan