Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt vill jag visa dig hur jag ser


i natt vill jag ta av mig täcket
och visa mig som pappersbruk som asfalt som havets vändor som brunst som ärgad koppar på ett kyrktak

jag vill visa mig så som jag kan vara

visa mig som jag är
och som ingen annan har sett mig förut

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-15 19:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så snygg som bara du kan va!
2010-09-16

  Catharina Edin VIP
Gillar verkligen liknelsen med ärgat kyrktak. Mycket bra.
2010-09-15

  blaite
Du är så bra
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP