Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja.




Jag har varit där förut
där månen famnar.
Jag har barlåtit min kropp
till förfogande

Min själ har lagt sig till vila
under hennes ljus
att åter stå upp

beredd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-18 19:38



Bookmark and Share


  aol
vackert
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP