Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innanför

 

jag ser rönnen utanför mitt fönster

nu vackert gul med röda bär

nyss var löven gröna

när förändrades bilden?

det måste ha gått fort

jag såg det inte igår

 

solen lyser världen vacker

dricker honungsvatten

måste bli frisk snart

 

känner inte vinden mot mitt ansikte

mina lungor fylls inte av frisk höstluft 

jag har en sjukdag och tid att betrakta naturens skönhet 

genom smutsiga fönster

 

ja det är sorgligt

vilken människa jag har blivit

jag har inte längre tid

har fastnat i jobbträsket

och rönnen tappar snart sina blad

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 10:43



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Till våren får rönnen nya blad.
Till våren hoppas jag att allt löst sig till det bästa för dig
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan