Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....*L*.


Tänk att jag kunde trolla

Ditt mörka hår
doftar vår

du ler mot mig och jag
önskar att tiden stannar.

du bara står kvar där och ler
och jag känner känslan som
genomströmmar min kropp
jag växer av ditt leende
laddas likt ett bilbatteri

tiden står stilla som en sömnlös natt
jag njuter av att du bara finns där
med ditt undersköna leende

- hej ! säger hon leende
och springer förbi.

tjena säger jag och
tack……
höll jag på att säga

jag kan ju inte avslöja
att jag hade stannat tiden
för det får bli min egen lilla

HEMLIGHET.




Fri vers av Andersx
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-01-16 09:54



Bookmark and Share


  sol
..är det avståndsromans...
mysfaktor här...
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Andersx