Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen ND!!!


Nu du nu så äre dags.

Jag är ingen jätte
men märkligt lik ett troll
min kropp är mycket liten
men hjärnan min har koll.

Av mig man ser mest inget
en del ser mig inte alls
och idag blev världen kylig
tom och stor och kall.

Jag har svårt att ryta till blir mest
små ord som faller här och där
Men även småttingar hör ju till
och jag, jag finns ju här.

Liten grå och vardaglig
men jag förstår att det blev fel
Av det som blev av Sverige
vill jag inte vara en del.

Det är tur att det finns större röster
och att många vill och kan
stå upp för de som inte ser ut som vi
att välja människan

Vi är alla olika och måste få
ta plats
nu röt jag så högt som jag kunde
jag tog faktiskt sats.

Om jag kunde detta lilla
så kan andra göra det
För ett land där vi alla passar in
är det vackraste på vår planet.





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-20 13:19



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Vackert rutet (rytat, rytet, hojkjedish, hojtat?).

Jag är redan förberedd och har tagit alla slags skallmått på mig, för en smidigare hantering i framtiden.
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP