Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min jord i Västerbotten.


Just idag.


I din björnfamn
finns fångande
hållande

för en liten kropp
en kall kall dag.

Och du lät solen om

röd.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 18:06



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Vackert målat, ger mig en fin känsla.
2010-09-21

  Christine Sabel
Underbar
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP