Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderationer.



Bar med mig

brustenkänslan till

min sten i skogen och

lade av den där i det tysta stora.

Hur det än kom sig var modbyttan

överfull innan jag ens blött ner

mina byxor mot ängsgräset
på väg hem.

Väldig gammelvis omfamning kan ha den effekten över
mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-23 09:58



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En stor stund, inför sig själv, med sig själv. En viktig stund.
2010-09-23

  aol
så fint tack föratt du delar med dig
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP