Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom.



Kom väldiga virvlande flodvågskonsär
låt vinande vindar ditin
Stjärnfall och solens glittriga lek
och låt mig sedan kalla den för min.

Höj mångubbeskålen till mitt förvärv
till sagor som älskas att drömmas
Eviga svalkande vatten där
orden talas och gömmas.

Bränn över tiden och hamnar kom
att bryta och sedan lyfta.
Du lilla spegel i trädgården där
vi har något att dryfta.

Litet är nog hur det kom sig så
att du stannar här hos mig
lilla puss, jag älskar dig så
och jag stannar här hos dig.






Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-23 12:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Som att drunkna med sinnet i det som speglar sig i en liten "trädgårdsspegel", att se dagen glida förbi i en spegling och bara tillåta sig vara i stillhet...jag tycker det här var en fantastisk hyllning till det enkla.
2010-09-24

    Lena Nilsson
Jag gillar den här, och många av dina dikter - fyllda av ordmusik och fin rytm. Kommer att läsa mer, så småningom, men besöker inte poetsidan så ofta nu för tiden.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP