Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bar är min kärlek, naken om du så vill.

Jag går i dvala längst med din kropp.

För visst har vi det - syret, du och jag
jag kan inte springa mer hem - än till dig.

Och jag kan inte landa om inte armar finns att fånga

- som du mig.



Av dina ögons fransar vid min kind -

Omhuldad.






Fri vers av Yrre VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-23 21:05



Bookmark and Share


  Ovillkorligt
så otroligt vackert.
2010-09-23

  queenia
nice... :)
2010-09-23

  Junitvillingen
Mmm...så skön dikt...och vilket mysigt slut - du formulerar dig så proffsigt, som du vore en redan känd poet. Well done!!;-))
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP