Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora steg.



För det finaste emellan oss

är

att du hör mig

när jag är tyst och att jag

ser mellanrummen, när du

inte visar så mycket.

Att vi fortfarande håller hand när vi går till affären och att du

bär matkassarna.



Att vi är ord, sammanhang och meningar

Att vi oftast är steg samman.

För det kan verka banalt det där med kärlek
hela livet men
det är det finaste

emellan oss.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-25 21:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbaraste kärlekspoesi med största varma känsla i!!tycker mycket mycket om!!applåder!!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP