Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal




Hur har brytpunkten slagit hur har

vi helats hur.

För vi är som en helikopter av virvlande osagda löften och
är på språng men när

stannade vi?

När landade vi samman när

önskade vi åt olika håll.

För levnad är tudelad.

Som en sax i arbete

Vi borde lära oss att nästa du och jag, på
en sten invid havet.

Där vi har bränningen nära och vattnet
kastar sig över våra fötter.

som förenade mellan salt och tång.

Vårt sjok av vävnad genom livet.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-25 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP