Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oss nattsuddare emellan

ser en liten tavla som får mig att le

tänk att den lilla damen som sitter på sängkanten också är en nattsuddare

som jag

som far illa av att bli upptvingad tidigt på morgonen

kvällarna är bäst har jag alltid tyckt

 

tavlan 

en trött kvinna på sängkanten

en pratbubbla

Varför är det så fint att vara morgonpigg?

Det är ju kvällarna som är trevligast!

 

Jag ler och tänker YES

här finns en likasinnad

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-26 23:18



Bookmark and Share


  Mess
åh.. jag ser tavlan så väl.
vilken fin text. man blir så glad.
här har du ännu en liten tant som vill joina klubben!
Heja natten!
2010-09-26

  Ingela Svenson VIP
Så rart, jag ler när jag läser!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan