Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ludde tre år ska sova i eget rum och hans pappa jobbar natt. Det är härligt när ungar är trygga!


Från eget rum



- Godnatt Ludde
- Godnatt mammaälskling, jag älskar dig.
- Är du säker på att du vill sova där själv och inte i mammas säng.
- jadå, älskar dig.

- Ludde, mamma är lite själv nu i sin stora säng.
- är du rädd mamma?
- nejdå ingen fara godnatt då..

- för om du är det så är ju jag här mamma!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-27 14:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka härliga rader!!UNDERBART!!
2010-09-30

    sunnanvind
Åh...vad gulligt!!! Så mycket kärlek! Tack för att du satte det på pränt!
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP