Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvalj.


Bli vintersömn du lilla

marken häver sig.

Himlarna rasar du lilla

drömmar väntar dig.

Bli varsamt vaggad söta

moderns sång är öm

När bittra kalla blidat söta

du vaknar ur din sömn.

Giv kraften åter kära

allt hopp blir väckt på nytt

den dag du blommor bära

kalla vintern flytt.






Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-28 07:24



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt. Det kommer snart en vår igen och då även den fina liljekonvaljen.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP