Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida lillaälsklingen.


Det blev ingen parad.

Jag vet inte hur man lämnar och
det kan vara osagt om benen verkligen rört sig

men jag vet

hur

mina armar stannar om

dig.


inuti.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-09-28 10:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som om ett barn dött,
bara inte kärleken till det
2010-10-07

    Bodil Sandberg
Så kärleksfullt så varmt finaste rader!!
2010-09-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bara så vackert. =)
2010-09-29

  Elaine.S VIP
Så fin, så mycket känsla
2010-09-28

  Emelia
så vackert och känslosamt.
2010-09-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh att hålla
om de orden
känns nu i mig
tar så där om...
Oh så fint skrivet!
2010-09-28

  aol
fint så vackert skriftat vännen
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP