Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äng.


Det är i

tomma tystnaden och

dessa eviga slut som

man

mognar och brister.


Då man kan måla

det gröna och blåa på

en canvasduk man

inte insåg

att man hade.


alls.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-30 20:50



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet om jaget. =)
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP