Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ändå du förstod… Att allt måste vara!


STJÄRNSTOFF…

Det var allt!

Jag ville
…Skydda kärleken
försökte …
Från elakheten, sorgen

Vill dig feers lycka
hedra ärren och fruktan

Utvinna stiltjen ur tiden

Äskar i ett leende
kyssar dig, på daggiga
varje morgon
önskar dig i stjärnors
randen, känner dig
i vindens hörn

Blandar tårar
i salternas hav
lyser bruna ögon
i sandens briljant
din famn kommer
i en våg, lever jag loss

Flörtar dig och med,
kraftfull lust, passion
i min själ strypt
lidande upp till dig
andas din doft mellan
berusande violer

Ville skydda dig, vill…

Vill veta meningen
som livet har ändå!

Från mig och dig
vill skydda oss!!

Som vilken älskare
eller få,

det är allt …


© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 635 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-09-30 22:41



Bookmark and Share


  Anna*
Jag bokmärker din text för att den visa hur komplex kärleken är då vi bara vill andra väl och vad vi än gör kan det bli fel. Fastnade speciellt för:

"Ville skydda dig, vill…

Vill veta meningen
som livet har ändå!

Från mig och dig
vill skydda oss!!"
2010-10-10

  Ordregnspoeten
Ja, dessa eviga frågor om vem vi är i den andres ögon och allt vi lämnas ensamma att försöka förstå. Vi vill så mycket men hindras i vår strävan att vilja gott. Du har lyckats med dikten.
2010-10-04

  Maria T
En stark dikt om att
skydda kärleken
2010-10-03

  Water VIP
Du kan då verkligen konsten att måla med orden på ett intressant sätt som får en att stanna upp och begrunda.
2010-10-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
H är med *-stoff
E j mer här "off"
J a då säger jag voff!
S å skönt, som Du skriver
A bsolut då vill jag Du bliver
N u och ger oss fler *-bloss!
***********************
2010-10-01

    Max Poisé
sällsamt vackert som en smekning för själen!
2010-10-01

  alldamageinside
Underbara, vackra kärleksrader som berör.
2010-10-01

    ej medlem längre
Du skriver så starkt... så vackert ... så varmt och kärleksfullt .. att det känns i hela kroppen.
2010-10-01

  Quasimodo
Har svårt att ge ord och en kommentar
som blir ett uttryck till det flöde av vilja,
lust och närhetsvärme dina ord ger, lika
svårt som det kan vara att ge ord för hur
mycket man älskar någon, eller vad
kärleken är! Så jag bokmärker den och
läser mer!
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris