Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mitt barn


och när jag födde ett barn
fanns ingen hunger mer

visste jag då
att livet som helhet var en stund
i din närvaro




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-01 23:39



Bookmark and Share


    Erika H
Du säger det bättre än de flesta.
Helheten finns där lika självklart som nöden för liv är syre.
Barnen blir syret vi behöver.
Vackert Lili. På pricken vackert.
2010-10-02

    ej medlem längre
vilken fabulöst kanonformulerad visdom!
2010-10-02

  Catharina Edin VIP
Ja, helt underbart!
2010-10-02

  Carola Zettergren
Fantanastiskt fint!!!
2010-10-02

  blaite
Jävlar så bra och lättläst
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP