Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur godispåsen...

 




kanske allt inte går att räkna ut, vad vet jag


differentialen rullar runt lite
möter ett par kobbar med derivata
samkör en ekvation och två procent
av ett inflationstak söder om havet

jag lägger till ett pi ett x och ett y
i förhoppning om att du skall se mina
ekvatorialaxlar sådär saltstänkta om sommaren
flyttar en summa, slingrar runt en radie

och inser att kontentan av allt är
att det är bättre att jag visar brösten




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-05 23:06



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Matte i all ära...men back to basic slår som vanligt allt annat *smile*
2010-10-06

  Catharina Edin VIP
voilken?
2010-10-06

  Catharina Edin VIP
Voilken slutsats, hahaha
2010-10-06

    ej medlem längre
Skön förening av matematik och fysik... och sinuskurvor är snygga funktioner
2010-10-06

  © anakreon VIP
Ja se karlar?!
Calle
fnissar förtjust
2010-10-06

  Carola Zettergren
:)hehe, ja som sagt det där med siffror kan ju ingen människa förstå sig på!!!
2010-10-06

  Lena Krantz VIP
Ha ha....slutet är bäst

fast det är ju beroende på det som står ovan
2010-10-05

  lycksele
Jag tycker tjejerna kunde vara generösa och visa brösten mycket oftare. Brösten har man fått för att visa. Varför annars? Som några extra tyngder på framsidan?

Ser vi några bröst?
Nej. Tji fick vi.
Och det är tji dom vill vi ska ha.
Den svenska tjejens snålhet
bedrar visheten. Och henne själv.

Man säger
den svenska tjejen är vacker.
Kan inte va' möjligt!
Varför skulle hon då
dölja sina behag?

/lycksele
2010-10-05

  Aisha VIP
:-))) ......!!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP