Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om natten

 

om natten går jag ensam

på slingrande vägar

 

inte utan mål

men utan riktning

 

och om du skulle

träffa på mig där

 

säg då ingenting

gå bara förbi

 

det är inte mig du ser

och du är inte du

 

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-06 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd