Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har varken digital kamera, webbkamera eller mobil - så vad fan gör jag där...
snackar och länkar till dikter och annat ;-)




Stenåldersmänniskan på FB

Melodi: "Kors på Idas grav"


Den som undrar vart i hela världen jag
tagit vägen får nog vänta smått på drag...
Hela världens sida tog mig nyss
med storm, en rackarns kyss
så jag skriver annat slag, i FB-hyss

Vad är FB... äsch, det vet du säkert nog
du behöver knappast bita i din knog
efter svaret, om än av-
igt har jag blivit FB-slav
så jag återvänder dit, till chattens nav...

Men jag återkommer ändå hit, mon cher
där jag ofta känt mig som en solitaire
Man behöver växla spåren
för att slippa fälla tår, än
man finner mig båd' där och här, än sen...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-06 19:16



Bookmark and Share


  Connie
Fantastiskt bra!
2010-10-07

  Carola Zettergren
:)Än här , än där, vart ska detta sluta!
2010-10-06

  Nina Ahlzén
fasen jag kan inte den låten, men jag gaggar käckt på ändå:)
2010-10-06

  Suzy med punkterna
Du bjuder mig ideligen på muskelträning för ansiktet vilket jag tackar varmast för;=)
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP