Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ajkånn


i alla dina brev du skrivit hitills har jag funnit en varm känsla av förälskelse. och jag kan inte annat än tycka om det. som vansinne längs en vägg av nymornat tegel. svett och glöd. punsch och varaktigt. sår som läker. ihop.

höstburr som sveper om. låter mig ligga i dvala. tätt intill dig. höftkam och lakanssvall. doft och slänggungor som fingrar genom mitt hår. drar handen, vaggar ro.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-08 11:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underskönt det hära!!!:) Nymornat tegel och lakanssvall, bättre blir det ju aldrig!
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP