Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker förklara min kärlek.


Om jag kunde skulle jag

plocka ned

alla världens stjärnor.



Jag skulle träcka mig

så långt bort

bara för din skull.



Sanningen är att

stjärnorna inte räcker till

månen och solen ska jag även försöka fånga.



Mamma du är värd mer än så

ingenting kan räcka för dig

men jag försöker.




Fri vers av Manal
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-11-27 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal