Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är havet jag är lava, jag är vargens röst… 10/10/10


CELTIC`HJÄRTAT

http://www.youtube.com/watch?v=YrmYFnB8Mlw


Kom
jag är vattnets mjukhet
vilka skum mellan händer
häng med
genom min skörd
i den magiska cirkeln i skogen

Drivs av drömmar
gnuggande på slätten i bergen
befruktade av min blick
mysterier
sekunder gödslad under
med tusentals år
med intensiteten i hjärtat:

Kom
från den exakta början
av världens lögn
vi kommer att älska
anbudet, mild, våldsam, djup
mjuk lövs madrass
under stjärnornas lysande täcke

Jag är från öster och väster saltad sol
den tår, som har ingenstans att gro
och införlivar lava väggarna
för att fortsätta trampa …

Kom
lägg dig
våra kroppar vibrerande tillsammans
lyser tusen gånger mer än de är

älska mig!


© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 708 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-10-10 00:05



Bookmark and Share


  Järnkatten
Lika vacker som en solbelyst lövskogsglänta....
2011-02-10

  aol
jag bärs fram på dina vågor
2010-11-06

  Lasseman VIP
När jag läser denna din hjärtas text!.. känns det precis som om jag varigt en Celtisk krigare i tidigare liv.. fantastiskt skrivet sköna du.. appl¨åder och kramar
2010-10-26

  Jack E. Gladh VIP
Pulserande ord varma som sommarvågor i skymning
2010-10-17

    glasa VIP
frustande liv
du sjunger

härligt
2010-10-12

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet.
2010-10-10

  tom boreland
självklart
2010-10-10

  anits VIP
Mycket vackert, det är något vi
all vill, bli sedda och älskade
2010-10-10

  Yrre VIP
Mycket fint, vackert och innerligt!
2010-10-10

  Mats Henricson
INGEN kan som Du ,skildra kärlekens allra djupaste hemliga vrår och gömslen ! Bokmärker !
2010-10-10

  Anna*
Det är allt alla vill att bli älskade! Underbar text!
2010-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Styr skulle det
vara inte syr...
2010-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en älva
får Du allt att skälva
som i ett äventyr
tur att Du är
tillbaka igen
och syr!
2010-10-10

    tramp
vackert och trolskt !
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris