Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn


och att det har regnat hela morgonen betyder egentligen ingenting mer än att naturen gör sitt för att livet skall fortsätta gro

två katter har varit ute sedan tidig gryning
de har också hunnit komma hem igen
de ligger nu i varsin soffa och sover

några bilar har kört på vägen
en och en annan hund har skällt
kanske finns det människor som har hämtat sin morgontidning
några andra har lagat frukost till sina barn
havet ligger ganska stilla och ytan bubblar av regndroppar

och att det regnat hela morgonen betyder att jag har kunnat ligga i min säng och drömma mig bort utan att för den sakens skull känna att jag måste gå ut i regnet




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-11 10:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
detta låter så mjukmysigt!
2010-10-11

  Carola Zettergren
Regnig och mysvärd läsning det här!:)
2010-10-11

  limerick
Livet går mycket riktigt vidare oavsett vad vi själva gör. Men att bara vila och lyssna in den pågående tillvaron kan vara skönt ibland och ofta saknar vi tid för välbehövlig eftertanke.
2010-10-11

  Catharina Edin VIP
Skön stämning, snyggt framförd.
2010-10-11

    ej medlem längre
Härligt ligga o mysa när regnet smattrar...
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP