Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka


Din illusion

Din verklighet, ditt liv är en bild hos mig, en önskan, en illusion
Känslan av att du finns där, att du lever och andas,
är den bästa jag har
Håller dig nära, i sömnen, så att du alltid stannar kvar

Illusionen som bubblar i mig
som snubblar och faller
som reser sig och skrattar
som ropar kom
som lockar
som...


det är då, just då, jag förstår
att min verklighet är din illusion




Övriga genrer av Sören
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-27 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören