Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en undran om livet

Hon viskade

de sista orden

 

lev väl

 

jag lyssnade

försökte förstå

 

viskningarna dog sakta ut

en suck och tiden tog slut

 

kvar stod jag

frågande

 

hur lever man väl?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-12 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan