Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utflykt

 

ett textmeddelande

som får mig att skratta

och sedan det absurda i

att du är någon annanstans

att det alls är möjligt

att du alls kan existera

så långt ifrån min kropp

som i en parallell verklighet

avskild från mina sinnen

och det verkar orimligt

att de dofter du känner

inte hittar fram till mig

 

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd