Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte bara oktobersmärta

oktobermorgon

vill lägga sitt mörka vintertäcke över världen

men inte riktigt än

 

säg att det ännu dröjer

 

kämpar för att hålla undan

det tickar i mitt bröst

som en tidsinställd bomb

 

tentakler slingrar sig runtom

kväver och trycker ner

 

lever dagliga rutiner

jobb som tar överhand

en mening i meningslösheten

 

tiden räcker inte

 

jag önskar jag kunde säga att jag är lycklig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-16 09:51



Bookmark and Share


  pixter
mycket stress i dina texter... .smärtan känns. (försök att vila i allt du gör och kanske meditera en liten stump varje dag)
2010-10-19

  Kim VIP
Håller med föregående kommentar!
2010-10-16

  Ingela Svenson VIP
En mycket bra skildring av det alltmer krävande vardagslivet!
2010-10-16

  wildrose
Känner igen mig så väl.
Bra skrivet!
2010-10-16

  Niclas Petersson VIP
Höstmelankoli.
Sista meningen gör hela texten.

Gillar.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan