" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utdrag ur "tuareg"...

 




bot


en gång gick jag över öken
jag nuddade sand och fann att min plats var att resa vida omkring
jag följde månvarv efter soluppgång och du var min heligaste oas
ett sikte hade jag fått, ett prisma att skåda genom
och du har färgats i regnbågens tappra båge




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-17 18:36



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
JAAAAA, den biten tyckte jag ju bäst om! Applåder!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP