Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tår av kristall som läker dina sår… !


CLOWN

Idag kom på mig
på golvet liggande
i foster läget
rullade tårar utom viljan
ensam och allena

även om fanns något att sjunga
skulle inte veta till vem
därför kunde inte höras, min sång
intonera min låt inte heller kunde …

Förlorad tid mellan frågor
utan svar, hittade jag mig
mittemot sanningens vaggor

som någon annan
sorgen i clowns leendet,
glädjen generad eller
om fanns minnen av
tidigare stunder ana

Gråt i ögonen, ler ändå
eftersom sådan, clown är
andras själar lysa, hjärtan hysa
säga att inte är svag så...


© Havsbris/2010










Fri vers av Havsbris
Läst 959 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-10-27 02:05



Bookmark and Share


  aol
så starka känslor känner igen mig själv i dom, kram,
2010-11-06

  Maria T
Ibland kan tårar lätta
och läka sår
2010-10-31

  ¤Anne¤
jag gråter av din text, den berör
2010-10-30

  anits VIP
En mycket stark berörande och
känslosam dikt
2010-10-28

  Piann VIP
En känslostark och berörande dikt.
2010-10-27

  kärleks ängel
så bra beskriven det stora kamp av sorg och hantering av ensamhet vi lever i våra dagliga liv!!
2010-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
H är läses
A bsolut till slut
V iss tanke finns att
S org bakom skratt
B lev att väl dölja
R akt kan man följa
I en kropp med hopp
S å kan man igen
* komma på topp...
2010-10-27

  Fredrik P. VIP
känslostark dikt, hudnära,
fångas mycket av strofen
/Förlorad tid mellan frågor
utan svar, hittade jag mig
mittemot sanningens vaggor/
bravo!
2010-10-27

  Quasimodo
Som tårar i ett tomrum i ett eko genom vad att känna, vilset vilja och längta när dessa ekon slår ut och in igen!
2010-10-27

  Marduk VIP
Betagen!
En dikt
skriven under hud
Bokmärker och applåderar
mycket bra Havsbris
Mycket bra
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris