Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ta en igenvuxen poetisk oskuld


Prestationsångest

I vintert...

Aj!



fan.




Övriga genrer av uppåtframåt
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-11-29 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow vännen, vad glad jag blir av att se din "poetiska mödom" bruten igen..;)
2005-11-29

    Regina E
Kan inte kritisera, fick mig bara ett gott skratt så här mitt på dan!!!
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt