Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I am the ism My hate´s a prism Lets just kill Everyone and let your gods sort them out


Better better better better not say this, better better better better not tell

Hat föder hat.

Men jag har lagt ner hela mitt liv på att

förstå
acceptera
tolerera
ha överseende med
lägga huvudet på sne och le
låta udda vara jämt
vända andra kinden till
tillåta första stenen kastas
älska
älska
älska

och jag har inget av det kvar.

Det bultar mörbultande i mitt hjärta av att

slå
spotta
knäcka
bryta
såra
ljuga
svika
lämna
bränna
hata
hata
hata

och det är det jag har kvar.

Det finns en hel värld därute att förstöra.




Fri vers av uppåtframåt
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt