Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För du är inte det enda barn som agats med mattpiskan.


Om du bara varit ett starkare barn.

kära mor
när du spöade skiten ur mig som liten
tror jag inte du förstår vad du gjorde med mig

Men nu ser jag klart.

Och jag ska hämnas varje slag på varenda jävel som kommer i min väg.

Jag vill se dem lida, höra dem skrika, se dem skaka gråtandes av rädsla precis som du fick mig att göra.

Jag har längtat länge.



Och jag ska få min hämnd.




Fri vers av uppåtframåt
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt