Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It finally happened It finally happened I´m slightly mad Oh dear.


I´m going slightly mad

Alla broar har stängts.

Jag känner er inte längre.

Känner inte något.

Börjar jag känna kommer skammen ikapp mig.

Jag vill låta allt gå åt helvete.

Livet är inte mer än en piss i tiden.

Jag är likgiltlig.


Och mer än någonting annat: FRUKTANSVÄRT egoistisk.



Jag vill lära mig älska igen.

Jag vill hitta ljuset igen.




Övriga genrer av uppåtframåt
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt