Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna

En stjärna från en annan planet.

Så speciell och unik.

Om stjärnan behöver en vän.så finns jag här.

Om stjärnan behöver kärlek,så ska jag älska den.




Fri vers av Manal
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-07-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal