Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro



Om jag bara skulle finnas

För mig själv

Bara finnas


För mig själv

bara leva


Ingen annans synder kräva



Om jag själv skulle finnas

För ej andra

Bara finnas



För en stund bara finnas


Skulle jag väl finna




Ro




Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 07:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stillsamt melankoliskt ordsmycke. Bra.
2010-11-01

  blaite
Du är så duktig på skriva
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75