Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i gränsland.


Jag kunde vila tryggt
i dina armar.

Men jag visste inte att
din själs värme

skulle värna hela

mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 05:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så. ja. så. tack.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP