Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en god och vacker och modig människa.


Visuellt.

Jag har tänkt mig en akvarell
ett stilleben av schackrutigt bräde som
ringlar sig ner över bordskanten.

Men då minns jag att jag sett den en gång och att du

är en så mycket vackrare människa än så med
så många färger men mest av allt rött

johanna.


Rött som livet i dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-03 13:32



Bookmark and Share


    Max Poisé
Snygg hyllning!
färgrikt!
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP