Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick inte

trampa på krossat hjärta
och bränn till aska
det som en gång var
mylla så ner i iskall jord
all längtan efter mening
utom dödens enda
vänd blicken från ljuset
och sky allt hopp
för endast då orkar du
bekämpa törsten efter liv




Fri vers av Cinemiracle
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-11-29 20:17



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
tungt..och sant...det behövs mycket för att kväva livet, vilket ju är baksidan av din dikt, jag menar den hoppfulla, när man änder på det...som ju finns där i det svarta, hopplösa, förtvivlade (o hatet?)
Mycket bra
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle