Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gemener

lågstråla, sol.

vik upp ditt gyllene jäms
irisens törst

Soltun hos dig vilas.

mörkret nära nu och jag
har kylan brinnande.

ömsom eld, ömsom is


ruva över kvällning och väntan.





bortåt vidare mot norrsken och sedan

hem igen.


lågstråla sol.

för min skull.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken ynnest att få läsa den här, med allt hopp och glädje den spred till mig. vilka sköna ord!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP