Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramavtal.

Ibland tänker jag att jag är olika.

Inte alls lik fjälliga kottar utan rispar huden helt
lätt över din smörgås.

oskalad är själen från tvenne hjärtan.

Vilsamma vidunder över vägen och små fötter, jag äger ett par. bara.
fast jag går som fler.

Och än fast jag går står jag kvar och förfröar mig

ett och ett i taget



som tankar gör när det beger sig för att sedan stillna
och svalna.

Bege sig hemåt till middag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 16:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ord som höstsena hallon man biter försiktigt i för att inte i onödan samtidigt sätta tänderna i masken
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP