Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett värdigt slut

 

Vad man vill är inte alltid vad man behöver

och vad man får är inte alltid vad man vill

 

men om Jesus bor i dig när dina dagar är över

har du fått det  du behöver och mer därtill




Fri vers av Kalle.O
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-05 14:35



Bookmark and Share


  Maria T
Så sant
2010-11-28

  Bibbi VIP
Amen!

Applåd och bokmärke.
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O