Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bart ur kroppen.

Liv som du har mig
hela kroppen full
att andas gå och älska
just för levnads skull

Dagar du föder går
åt ljuset till
mörkaste natten
levnad också vill

skänka av sprittet i
en småbarns tå
dela på tåren
ur ledsen levnads vrå

Dock alltid finnas hos mig
tills hjärtat brustit har
marken väller mot mig
Den som levnad bar.





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 20:00



Bookmark and Share


  ULJO
Fint diktat min vän.
2010-11-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra skrivet. =)
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
Ja här är det verser med stil
du kan dina versmått
2010-11-07

    Max Poisé
snyggt och bra skrivet!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP