Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig få sova bort vintern

 

det går trögt nu

uppvaknandet

vill inte upp och ut i mörkret och kylan

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan