Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välv vårt tak av nykyld frost.



Behöv mig

låt
tankarna dina vandra

kring mig

fäst
ögonen dina älskligt

se mig

denna
stund av vår levnad

älska mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 14:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En skönhet att avnjuta. =)
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP