Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är i en period då flera av mina vänner upplever att kärleken, som de trodde var perfekt, tar slut och att kärleken stulit delar av dem.


Explosionspassionen


Jag har ingen lust.
Det var lusten som försvann
när du jäste i mig,

och jag sprängdes.




Fri vers av waileth
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-11-30 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth