Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkar drabba många, mera sol vill vi ha!


höstdeppar blues



Falskeligen har du skyllt mig för
att springa fortare än du
jag som så ofta är blek och trött
springer all saktare nu.

Dagarna försvinner genom månadsintag
och sekunder göms i alla timmar
här har graviditionen mist sin lag
och det är natt när mina solglasögon immar.

Ingenting är längre som förut
när mörkaste tiden stundar
all energin tar hastigt slut
det är oftare nu som jag blundar.

Vänta då på mig, håll ut din hand
ingen är lättare än mig
turligen når snart våren sin rand
då blir det jag som får bära dig.






Fri vers av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-09 14:07



Bookmark and Share


  ULJO
Ett skönt blues accord till denna på ett rökigt café, underbart.
2010-11-11

    ej medlem längre
skönt bluesat!
2010-11-10

    sårosa
å. välskriven och härligt vemodig
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP